Maakbaar Educatie laat kinderen, leraren en onderwijskundigen hands-on kennis maken met nieuwe technologieën en nieuwe manieren van leren, zoals leren door te gamen. We geloven dat het belangrijk is om een brug te slaan tussen het onderwijsveld en de technologische wereld die zich razendsnel ontwikkeld en een enorme impact heeft op iedereens leven. Hierdoor zullen de uitvinders en beslissers van de toekomst in staat worden gesteld om hun talenten en kwaliteiten te ontwikkelen en een idee te vormen over hoe zij gaan bijdragen aan een betere wereld.

Dit doen we door lesprogramma’s en workshops te ontwikkelen, waarbij het uitgangspunt is leren door te maken gebruikmakend van nieuwe technologie. De kennis die ons creatieve team opdoet, delen we met het onderwijsveld in workshops en trainingen voor leraren onderwijskundigen.

Maakbaar Educatie is gehuisvest in de nieuwe makerspace Maakbaar in het Centrum van Delft. We ontvangen groepen bij Maakbaar, maar kunnen ook op locatie workshops verzorgen op school of bij een van onze partners.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.