Laatste workshops & events

Vermeer in Virtual Reality

Op twee zondagmiddagen kun je bij Maakbaar, tegenover Museum Prinsenhof Delft, je eigen Virtual Reality bril maken. Ook kun je je naam in je bril graveren met de lasersnijder. Maak vervolgens met je smartphone mooie 360◦ foto’s van de Vermeerlocaties in de binnenstad. Bekijk deze later in 3D door je smartphone in je VR-bril te stoppen. Deel de mooiste op Facebook en maak kans op een creatieve prijs. De inloopworkshops worden gegeven op zondag 17 april en 8 mei tussen 13.00 en 17.00 uur. Kosten: € 5,- per persoon.

Meer informatie en aanmelden

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen bij Maakbaar! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, en mis niets!

Onze diensten

Train-de-Trainer programma

Maakbaar Educatie geeft aan leraren en educatief medewerkers van bijvoorbeeld musea trainingen in het gebruik van de nieuwste onderwijsleermiddelen en -methoden. We leren leraren bijvoorbeeld hoe 3D printen ingezet kan worden in het onderwijs. Leraren leren in workshops technische vaardigheden zoals 3D tekenen en programmeren en hoe je een les volgens de principes van ontwerpend leren moet opbouwen.

Workshops PO/VO

Maakbaar Educatie slaat de brug tussen het huidige en de nieuwste technologische ontwikkelingen. In workshops tijdens en na school maken leerlingen kennis met de ins en outs van onder andere 3D ontwerpen, programmeren, virtual reality en digitale fabricage. Voor elke groepsgrootte hebben we partners met high-tech faciliteiten, waar we de leerlingen kunnen ontvangen.

Projecten in opdracht

In opdracht en in samenwerking met partners ontwikkelt het creatieve team van Maakbaar Educatie graag workshops en activiteiten op maat.

Interesse? Neem nu contact op!

Adres:

Sint Agathaplein 4
2611HR Delft